Prima ediție a „Ziua Sportului” în localitatea Dioșod, un eveniment de succes

Primăria Comunei Hereclean condusă de primarul Dobrai Francisc derulează mai multe investiții și lucrări în toate satele din comună. Astăzi, la Dioșod a fost inaugurat o investiție mult așteptată de comunitate, dar în mod special de tinerii din sat, respectiv un teren sintetic pentru minifotbal, cu nocturnă și încă un teren  sintetic de dimensiuni mai mici pentru tenis cu piciorul. Ambele terenuri sunt împrejmuite cu gard și oferă toate condițiile pentru practicarea sportului.

Cu ocazia finalizării lucrărilor, comunitatea din Dioșod a invitat reprezentanți din comuna înfrățită Tazlar din Ungaria, s-au adunat la terenurile de sport și au organizat un campionat de fotbal și pentru băieți și pentru fete.

La eveniment au participat deputatul Seres Denes, senatoarea Irina Kovacs, prefectul Dari Toma, vicepriamrul Zalăului, Nicolae Fazakas, consilierul județean UDMR Maria Simonfi, consilierul județean PSD Ardelean Gheorghe, primarul Comunei Sărmășag, Dombi Attila și primarul Comunei Șamșud, Banto Zoltan.

La turnerul organizat pentru băieți – locul 1 – echipa din comuna Tazlar, Ungaria, locul 2 – echipa Dioșod 1 și locul 3 – echipa Dioșod 2.

La turneul organizat pentru fete au participat 4 echipe, două echipe din Zăuan și două echipe din Dioșod.

Toți jucătorii au primit medalii și cupe, iar la finalul meciului toată comunitatea s-a adunat la Căminul Cultural din Dioșod unde au gustat din bogracsi, discotecă în aer liber și un foc de artificii.


Un moment încărcat de emoție a fost când primarul Dobrai Francisc a primir o diplomă și distincția „Nuca de Aur” din partea comunității din Dioșod, în semn de recunoștință și respect pentru toată muncă de bună pentru bunăstarea cetățenilor.

Începând cu acest an, distincția „Nuca de Aur” va fi oferită în fiecare an celui mai deosebit și implicat cetățean din Dioșod în viața comunității locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *