Primăria Hereclean pune accent pe tineri și investește în baze sportive moderne

Primăria Comunei Hereclean este condusă de primarul Dobrai Francisc, unul dintre cei mai performați primari din județul Sălaj. Pe lângă investițiile în infrastructură și educație, primarul Dobrai Francisc face investiții importante în baze sportive pentru a oferi tinerilor o alternativă sănătoasă de a-și petrece timpul liber prin practicarea sportului.


Bază sportivă nouă în Panic finanțată prin CNI 

Satul Panic va beneficia de o bază sportivă nou-nouță finanțată prin Compania Națională de Investiții. În luna septembrie a fost semnat ordinul de ministru pentru finanțarea investiției care se ridică la aproximativ 12 milioane lei.

Baza sportivă tip 1 cuprinde: 

  1. teren de fotbal dimensiuni 105 x 68 m
  2. teren multifuncțional 40 x 20 m
  3. clădire pentru vestiare, birouri, grupuri sanitare, etc
  4. parcare, iluminat public nocturn

Proiectul se află în faza de obținere a avizelor în vederea transmiterii la CNI pentru demararea achiziției publice. Toate lucrările de aducere a terenului la planeitate și racordarea la utilități publice curent, apă, canal sunt în sarcina Primăriei Hereclean și vor fi realizate cu bani de la bugetul local.

„Considerăm că prin realizarea acestui obiectiv care este foarte important pentru tineri vom reuși să oferim noi oportunități de a-și petrece timpul liber, de a ieși din fața calculatorului și a face sport. Sportul înseamnă sănătate și se poate realiza cu cea mai mică investiție”, transmite primarul Dobrai Francisc. 


Primăria Hereclean a modernizat din bugetul local și terenurile de sport din celelalte sate. Astfel a fost modernizat terenul de sport de lângă școala din satul Hereclean. Din bugetul local s-au realizat următoarele: nivelarea ternului cu nisip, împrejmuire cu gard și porți. La baza sportivă din satul Badon administrația locală a înlocuit băncile de rezerve cu altele noi.


Două terenuri de sport noi inaugurate în satul Dioșod

Primăria Comunei Hereclean a realizat o investiție serioasă din bugetul local pentru construirea unui teren de minifotbal cu suprafaţă sintetică, care este dotat cu instalație de nocturnă. Baza sportivă mai include un teren pentru volei, tenis de câmp sau tenis cu piciorul. Lucrările au fost finalizate la începutul lunii septembrie.

Terenul pentru minifotbal, cu o suprafaţă de 40×20 este fi dotat cu o instalaţie modernă de nocturnă. Lângă terenul de minifotbal a fost amenaja şi un teren pentru volei, tenis şi tenis cu piciorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *