Primăria Horoatu Crasnei și Grădinița Pinochio din Zalău au distribuit 160 de pachete de Crăciun

În cadrul parteneriatului încheiat între Primăria Comunei Horoatu Crasnei și Grădinița Pinochio din Zalău s-a derulat proiectul „Ajutoarele Moșului”, fiind distribuite 160 de pachete cu dulciuri, alimente și jucării pentru preșcolarii și elevii din ciclul primar de la unitățile de învățământ din comună.

Pechetele au fost distribuite în cursul zilei de azi, 21 decembrie, cu sprijinul cadrelor didactice din Horoatu Crasnei și Stârciu.

„Mulțumesc doamnelor educatoare, copiilor și părinților de la Grădinița Pinochio din Zalău și tuturor celor implicați în această frumoasă acțiune. Nu este nimic mai frumos decât să dăruiești din dragoste. Aceste fapte bune au adus multe zâmbete pe chipurile celor mici care s-au bucurat mult pentru cadourile primite.

Mâine, 22 decembrie, continuăm să fim ajutoarele moșului, astfel că din partea Primăriei Horoatu Crasnei vom distribui cadouri tuturor copiilor și elevilor de la școlile din comună. 

Pe această cale transmit tuturor cele mai calduroase gânduri de sănătate, bucurii, Crăciun Fericit și un An Nou 2022 plin de realizări”, ne-a declarat primarul Marian Mirișan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.