Primăria împreună cu Citadin vor reabilita toate cele 41 de parcuri de joacă din Municipiul Zalău

Toate cele 41 de locuri de joacă din Zalău vor fi aduse repede la calitatea, siguranța, funcționalitatea și aspectul impuse de destinația lor cu totul specială.
„Am făcut o evaluare atotcuprinzătoare a locurilor de joacă din Zalău și măsura care se impune este să fie readuse rapid la standardele de calitate și de siguranță. E mai mult decât o datorie a administrației față de cetățeni. Este o pornire normală, dintr-o obligație morală pe care o avem față de copiii din Zalău”, spune viceprimarul Teodor Bălăjel.
Așa că Citadin, în grija căreia revin cele 41 de locuri de joacă și Parcul Pădure Brădet va lucra temeinic luna aceasta și luna viitoare. Va interveni în toate aceste locuri pentru a pune în perfectă ordine aparatele de joacă, pentru a realiza împrejmuiri, pentru reamenajări.
Cea mai consistentă intervenție va fi bineînțeles în Parcul Central, care este și cel mai solicitat datorită poziționării în oraș. Pe lângă reparații, aici va fi creată și o zonă de umbrire. Dar în toate locurile de joacă aparatura defectă va fi înlocuită, sau recondiționată dacă acest lucru se poate face cu rezultat maxim. Fără niciun defect înseamnă fără niciun risc pentru copii. Nouă locuri de joacă vor fi împrejmuite. Reamenajările trebuie să aibă ca rezultat condiții optime pentru micuți.
În curând vom fi gata cu dotările și amenajările și în toate cele zece noi locuri foarte generoase de joacă și de agrement realizate cu fonduri europene. Companiile trag tare ca toate lucrările să fie gata cât mai repede, pentru bucuria lucrului împlinit și, mai ales, pentru bucuria de a-i vedea pe cei mici că se simt bine și se distrează așa cum e și frumos și sănătos la vârsta copilăriei.
„Copiii au nevoie să-și consume energia în spații dotate și amenajate astfel încât să fie o încântare pentru ei. Totul trebuie să fie permanent ca nou și, foarte, foarte important, aceste spații trebuie să fie sigure”, a conchis viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *