Primăria Năpradea a pregătit trei proiecte noi pe Programul “Anghel Saligny” în valoare de 4 milioane euro

Primăria Comunei Năpradea – condusă de primarul liberal Vasile Fodor are „motoarele turante la maxim” când vine vorba de accesarea de noi fonduri guvernamentale pentru asfaltarea străzilor și ulițelor care au mai rămas de asfaltat în satele Someş-Guruslău, Traniş, Cheud şi Vădurele.

Este un program foarte bun pentru mediul rural”, spune primarul Vasile Fodor.

Comuna Năpradea s-a dezvoltat mult în ultimii ani, iar echipa de conducere a atras fonduri guvernamentale şi fonduri europene, prin care s-a modernizat infrastructura rutieră, s-au pus la punct şcolile şi clădirile publice.

Administraţia locală a pregătit deja proiecte noi de investiții pentru modernizarea infrastructurii rutiere în toate satele din comună.

Primăria Năpradea a depus trei proiecte spre finanțare pe Program “Anghel Saligny”

Un proiect vizează modernizarea şi asfaltatea uliţelor în Someş-Guruslău şi Traniş, pe o distanţă de 13,2 km. În cele două sate se lucrează deja la aducţiunea de apă, care se va finaliza în 2022, urmând ca lucrările de asfaltare să înceapă după finalizarea proiectului de aducţiune a apei.

Primarul Vasile Fodor a pregătit un proiect şi pentru asfaltarea străzilor în satul Vădurele, în lungime totală de 3 km, iar al treilea proiect include satul Cheud, unde se va asfalt o uliţă pe o distanţă de 800 m pe vale și se va construi un pod.

Valoarea celor trei proiecte este de aproximativ 20 de milioane lei, iar primarul Vasile Fodor este optimist că aceste investiții se pot implementa. Când ele vor fi finalizate, comuna Năpradea va avea asfaltate toate străzile şi uliţele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *