Primăria Năpradea anunță că au început lucrările la rețeaua de apă în loc. Someș Guruslău

Primăria Comunei Năpradea anunță cetățenii că au început lucrările pentru realizarea rețelelor de aducțiune și distribuție a apei în comuna Năpradea, în acest moment fiind efectuate lucrări în localitatea Someș Guruslău.

Având în vedere specificul acestor lucrări care se realizează în proximitatea gospodăriilor, conducerea primăriei adresează rugămintea ca cetățenii să dea dovadă de înțelegere, dacă accesul în curte va fi blocat temporar.

„Ne cerem scuze anticipat pentru disconfortul creat de realizarea acestor lucrări dorite și așteptate de mult timp! Deasemenea, vă rugăm să colaborați cu muncitorii care efectuează lucrările, în vederea identificării rețelelor private de apă, pentru a nu fi afectate, pe cât posibil!”, transmite primarul Vasile Fodor.

Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare–POIM 2014-2020. Acest proiect vizează în mod special, localitățile Someș Guruslău și Traniș, unde urmează a se face extinderile de rețea pentru alimentarea cu apă, dar și celelalte localități din comună.

Toată comuna Năpradea va beneficia de rețea de apă

„Menționăm faptul că proiectul de introducere a apei în localitatea Vădurele este în faza de avizare și va fi executat de Compania de App, iar proiectul de extindere a rețelei de apă în localitățile Năpradea și Cheud este tot în avizare și va fi executat de Primărie în parteneriat cu Compania de Apă”,mai spune primarul Vasile Fodor. 

Investițiile prevăzute în acest proiect, de care beneficiaza Comuna Năpradea sunt:

✅ Rețea racord distribuție apă potabilă – 0,05km Someș Guruslău

✅ Stație de clorinare Someș Guruslău

✅ Rezervor inmagazinare 1 buc

✅ Rețea de distribuție apă potabilă în loc. Someș Guruslău – 6,224 km 

✅ Rețea de distribuție apă potabilă în loc. Traniș – 6,452 km

✅ Rețea racord distribuție apă potabilă în loc. Năpradea – 11,658 km

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *