Primăria Orașului Jibou invită tinerii să participe la proiectul „Viceprimar pentru o zi!”

În acest an Primăria Orașului Jibou organizează prima ediție a proiectului „Viceprimar pentru o zi!“. Prin acest proiect administrația locală de la Jibou urmărește să crrască fluxul informațional dintre tineri și sistemele decizionale existente, precum și dintre tineri și colectivitatea locală, îndreptându-ne atenția spre instituțiile de învătământ liceale din Jibou.
„Considerăm necesară implementarea acestui proiect datorită detașării tinerilor față de viața publică precum și a informațiilor false de pe rețelele de socializare în ceea ce privește activitatea aleșilor locali”, spune viceprimarul Jiboului, Vlad Pașcalău. 
Finalitatea proiectului constă în încurajarea tinerilor să identifice nevoile din comunitate și să le transpună într-un proiect sustenabil pe termen lung. Pentru recompensarea eforturilor depuse, câștigătorii vor fi beneficia de premii în bani , precum și o vizită la Parlamentul României, unde vor avea ocazia să schimbe opinii cu lideri importanți, acesta fiind locul unde sunt luate hotărâri importante pentru bunăstarea țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *