Primăria Orașului Șimleu Silvaniei și-a premiat olimpicii și investește masiv în educație

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei, condusă de tânărul primar Cristian Lazăr, a premiat astăzi, 14 aprilie, într-un cadru festiv, toți elevii din oraș care au obținut rezultate pozitive la olimpiadele naționale.

La evenimentul festiv de astăzi organizat la Primărie au participat alături de elevi și profesorii îndrumători ai acestora, dar și directorii unităților de învățământ.

Este vorba de 15 elevi și 16 premii acordate de Primăria Șimleu Silvaniei, respectiv 5 elevi de la Colegiul Național Simion Bărnuțiu,  elev de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu, 1 elev  Liceul Tehnologic Ioan Ossian, 5 elevi de la Școala Gim. Silvania, 4 elevi de la Școala Gim. Bathory Istvan (1 elev a luat două premii).

Toți cei 15 elevi calificați și participă la etapa națională la concursurile naționale la diverse discipline școlare.

„Șimleu susține olimpicii ! Cei mai buni merită toată atenția noastră. Investiția în educație înseamnă susținerea școlii dar mai ales a școlarilor. Pentru noi investiția în tineri cu carte e sigură. Ei ne vor da înapoi înzecit. Am mare încredere că mulți dintre copiii de astăzi ai Șimleului vor fi arhitecții acestui oraș peste câțiva ani. Felicitări elevilor, părinților și profesorilor!”, transmite primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *