Primăria Șimleu Silvaniei anunță restricții de circulație pe strada Ion Creangă din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare

Anunț privind sistematizarea traficului rutier în zonele cu restricții de circulație aferente lucrărilor de introducere apă potabilă și canalizare menajeră „Șantierul de pe Strada Mioriței / Ion Creangă”.
⚠️⛔ Strada Ion Creangă va fi închisă traficului rutier, de la intersecția cu străzile Stefanus Bathory/Drăgășanilor, până la intersecția cu strada Mioriței. 🔛 Astfel, pentru accesul riveranilor și fluidizarea traficului rutier, sensul unic din capătul strazii Mioriței (intersecție cu Strada Stefanus Bathory), va fi modificat. Se va schimba sensul de circulație pe acest tronson, anume, sensul de circulație va fi dinspre Strada Stefanus Bathory (dinspre piață), spre Strada Mihail Kogălniceanu.
🚫Totodată, sensul unic dinspre Strada Mihail Kogălniceanu, spre Strada Ion Creangă va fi anulat. 🔛 Pe această porțiune de drum, circulația vehiculelor va fi în dublu sens.
‼️ Această modificare a sensului de trafic va fi valabilă până la terminarea lucrărilor pe aceasta porțiune de drum.
✅ Vă rugăm ca în această zonă să circulați cu atenție și să respectați semnele provizorii de circulație❗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *