Primăria Zalău recepționează vineri lucrările de pe strada Gheorghe Doja

Una din intrările importante ale orașului este modernizată până în Centru. Primul tronson al străzii 22 Decembrie 1918 finanțat prin PNDL a fost recepționat. Al doilea tronson de la Inserco spre Centură se apropie de finalizare.

Municipalitatea a completat din resurse proprii aceste lucrări cu asfaltări pe mai multe străzi care intră în strada 22 Decembrie, cum este cazul străzilor Agârbiceanu, Cerbului, Căprioarei sau strada de lângă biserica Sfântul Nicolae.

Un anunț important făcut de viceprimarul Teodor Bălăjel este că vineri se ca face recepția lucrărilor pe strada Gheorghe Doja, care vine ”la cheie”, cu toate tipurile de lucrări- asfaltare, iluminat public modern pe LED, cablurile introduse subteran, pistă de biciclete, mobilier stradal.

La fel va fi și pe Corneliu Coposu, fosta Republicii, pe Tudor Vladimirescu și, în continuare, până în capătul cartierului Ortelec.

 

„Sunt proiecte mari, în derulare, mai este până când Zalăul se va transforma complet într-un oraș modernizat, dar putem avea un sentiment de mulțumire, un sentiment al lucrului împlinit, prin încheierea lucrărilor pe Gheroghe Doja și pe 22 Decembrie, străzi a căror modernizare vine ca un eveniment de Crăciun, ca o bucurie de a sărbători în ținută nouă, într-o atmosferă nouă, care dă mai mult farmec sărbătorilor de iarnă”, transmite viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

One thought on “Primăria Zalău recepționează vineri lucrările de pe strada Gheorghe Doja

  1. Ma bucur f mult de aceste realizari dar exista un dar, pe B-dul M Viteazul au început lucrările in anul 2020 si nu sau terminat trotuarele de la intersecția Scala pe ambele sensuri aveau termen anul acesta și nici nu au început sunt necesare rigole de colectare a apelor pluviale Doamne !când ploua avem emoții ca apa intra in imobile mai ales pe dreapta direcția Centru – gara.
    Va rugam nu amânați suntem îngrijorați.
    Va rugam sa ne sprijiniți pe toti in egala măsura. Suntem pe bulevard numai la impozite? In rest ignorați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *