Primarul comunei Gâlgău și un antreprenor, găsiți nevinovați și achitați de Judecătoria Jibou

Primarul liberal al Comunei Gâlgău, Ungur Cristian și patronul firmei de salubrizare SC Deiosim, Puiu Ioan, au fost achitați de Judecătoria Jibou, astfel că au scăpat de acuzațiile procurorilor.

În 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj l-au trimis în judecată pe primarul comunei Gîlgău, Cristian Ungur, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie în formă continuată (17 acte materiale).

În calitate de primar şi ordonator de credite, acesta „şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiunile de serviciu, acceptând la plată un număr de 17 facturi fiscale pentru servicii de salubrizare, facturi emise de SC Deiosim Com SRL, şi a dispus virarea în contul acestor facturi a sumei totale de 129.889,69 lei”, potrivit informațiilor furnizate atunci de procurori.

Judecătoria Jibou la achitat pe primarul din Gâlgău, fiind găsit nevinovat pentru acuzațiile procurorilor. La fel a fost achitat și patronul firmei de salubrizare Puiu Ioan, care inițial a fost acuzat pentru complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, fiind și el dovedit nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *