Primarul Comunei Meseșenii de Jos, Bercean Bogdan, face investiţii URIAŞE în educaţie

Buna colaborare dintre Primăria Meseșenii de Jos și conducerea Școlii din Aghireș se vede, iar elevii simt în fiecare zi. Primarul Bercean Bogdan Alexandru pune mare accent pe educație și investește sume importante pentru ca elevii să își desfășoare cursurile în cele mai bune condiții.

Cu bani de la bugetul local, Primăria Meseșenii de Jos a realizat lucrări capitale la școala din Aghireș: renovare fiecare clasă, schimbare mobilier (sprijin Crucea Roșie), zugrăveli exterioare, sistem de supraveghere cu camere video, asfaltare curte și poartă nouă la intrare.

Școala din Meseșenii de Sus reabilitată cu bani europeni

Primarul Bercean Bogdan Alexandru a câștigat o finanțare de 2,9 milioane lei (29 miliarde lei vechi) din fonduri europene prin PNRR pentru reabilitarea integrală a școlii din Meseșenii de Sus. În acest moment se desfășoară licitația pentru execuția lucrărilor.

Fonduri europene pentru dotări moderne în unitățile de învățământ

Tot pentru dezvoltarea sistemului educațional din comună, primarul Bercean Bogdan Alexandru a mai câștigat un proiect finanțat tot din fonduri europene, în valoare de 862,525 lei. Prin acest proiect toate școlile și grădinițele din comuna Meseșenii de Jos vor fi dotate cu mobilier nou, echipamente IT și materiale didactice.

Fiecare unitate de învățământ din comună – 3 școli și 3 grădinițe, au sisteme performante de supraveghere cu camere video pentru siguranța copiilor.

Fiecare copil primește o masă caldă

Comuna Meseșenii de Jos face parte din programul guvernamental prin care preșcolarii și elevii primesc zilnic câte o masă caldă. Astfel că cei 177 de copii – preșcolari și elevi primesc în fiecare zi un meniu complet – ciorbă, felul doi și desert. Primăria a demarat licitația pentru a identifica o firmă care să distribuie mâncarea elevilor.

One thought on “Primarul Comunei Meseșenii de Jos, Bercean Bogdan, face investiţii URIAŞE în educaţie

  1. Aceeași implicare pentru comunitate de care da dovada primarul Bercean. Felicitări!
    Lucrurile bune le fac oamenii de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *