Primarul Cristian Lazăr aduce gazul în casele șimleuanilor

 Primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, anunță pe Facebook că încep lucrările la introducerea gazului în localitățile aparținătoare Cehei și Pustă, dar și extindere pe mai multe străzi din oraș: Str.Trandafirilor, 2 prelungiri pe str. Tudor Vladimirescu (spre str.Ioan Sima, respectiv spre str.Simion Barnutiu), str.Ioan Sima, str.Joe Pasternak.
„Mă bucur că am găsit soluții cu operatorul și anul acesta vom reuși să realizăm un proiect așteptat de multă vreme și de mulți dintre noi. Mulțumesc mult tuturor colaboratorilor”, a transmis primarul Cristian Lazăr. 

Amintim că în anul 2021 primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a semnat contractul „Extindere rețea de distribuție gaze naturale pe strada Partizanilor și strada 22 decembrie 1989 (Nușfalăului). Firmele SC AVRIL și Proiect Construct au realizat lucrarea, o investiție în valoare de aproape un milion de lei.Conducta de gaz a fost extinsă pe o lungime de aproximativ 4 kilometri pentru circa 70 – 80 de gospodării beneficiari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *