Primarul Dan Ghiurco sprijină tinerii și a numit doi medici tineri la conducerea spitalului Jibou

Lider autentic al PSD Sălaj, Dan Ghiurco – actual secretar general al PSD și primarul în funcție al Orașului Jibou, continuă să sprijine și să promoveze tinerii în funcții importante, atât pe plan politic, cât și în plan administrativ. 

Ne aducem aminte cum în anul 2020, Dan Ghiurco a revitalizat Filiala PSD Jibou și a promovat pe listele la alegerile locale foarte mulți tineri care astăzi sunt consilieri locali, iar viceprimar al orașului este tânărul Vlad Pașcalău.

Astăzi primarul Dan Ghiurco este consecvent devizei că tinerii reprezintă viitorul și acordă o șansă de afirmare la doi medici tineri – Andreea și Florin, ambii de 32 de ani, care începând de azi, 10 mai, vor conduce și manageria spitalul din Jibou.

Primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, a emis cele trei dispoziții de numire în funcția de manager interimar, respectiv în funcțiile de director medical interimar și director financiar interimar, funcții care vor fi ocupate până la organizarea unui concurs.

Noul manager interimar este tânăra Andreea Gligan, de 32 de ani, de profesie medic specialist diabet zaharat, nutritie și boli metabolice, cu o experiență de 7 ani și a finalizat studiile universitare la UMF Cluj.

„Sunt onorată de încrederea care mi s-a acordat. Principalele obiective manageriale vor fi revitalizarea situației actuale a spitalului, pentru a putea oferi pacienților noștri servicii medicale de cea mai înaltă calitate și, de asemenea, creșterea satisfacției personalului din spital”, a transmis dr. Andreea Gligan, noul manager interimar al Spitalului Orășenesc „Dr. Traian Herța” din Jibou. 

Noul director medical interimar este la fel un tânăr de 32 de ani, Florin Borgovan, este medic specialist obstetrică-ginecologie, cu o experiență de peste 6 ani și a finalizat studiile universitare la UMF Cluj.

Dr. Florin Borgovan lucrează cu mai multe spitale din Cluj și Sălaj, respectiv:

  1. Clinica Novogyn Cluj,
  2. Spitalul Orasenesc Jibou Dr. Traian Herta,
  3. Spitalul Județean de Urgență Zalău,
  4. Spitalul Municipal Dej

„Mă bucur de încrederea și susținerea acordată de către conducerea Primăriei Jibou și sper că împreună noul manager dr. Andreea Gligan să revitalizăm din toate aspectele spitalul Jibou. Ne așteaptă o perioadă cu multă muncă și implicare pentru a obține rezultate notabile pentru unitatea spitalicească. Sper ca prin implicarea mea să aduc o contribuție semnificativă în rezolvarea cât rapidă a problemelor de sănătate a pacienților”, ne transmite noul director medical dr. Florin Borgovan. 


COMITETUL DIRECTOR AL SPTALULUI ORASENESC JIBOU DR. TRAIAN HERTA

MANAGER – Dr. Andreea Gligan (interimar)

DIRECTOR MEDICAL – Dr. Florin Nicolae Borgovan (interimar)

DIRECTOR FINANCIAR-CONTABIL – Ec. Ciorba Monica (interimar)


Aceste modificări la nivelul conducerii Spitalului Orășenesc Jibou vin după ce fostul manager Secureanu Florin Adrian, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni de închisoare, iar directorul medical Dr. Iura Agneta Lavinia și directorul financiar Ec. Fazekas Lenuta au demisionat din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *