Primarul din Jibou, Dan Ghiurco, săruta mâna singurului veteran de război în viață din oraș

În cadrul evenimentului „Mândria de a fi român” dedicat Zilei Naționale a României, o surpriză specială și plină de emoție a fost prezența singurului veteran de război din Jibou, Pop Ilie care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.

Primarul Dan Ghiurco a fost copleșit de emoții, a rememorat amintirea bunicului și a străbunicului căzuți pe câmpurile de luptă, și în semn de recunoștință și profundă apreciere i-a sărutat mână, având ochii în lacrimi.

„Suntem de-a dreptul norocoși să-l mai avem printre noi pe domnul veteran de război Ilie Pop, pe care l-am invitat cu drag și recunoștință la evenimentul nostru, “Mândria de a fi român”, fiindcă sacrificiile oficiate de el, de-a lungul timpului, au fost cea mai mare dovadă de patriotism pe care am fi putut s-o primim.

I-am oferit un cadou simbolic dar plin de emoție—un buchet din trandafiri tricolor, a cărui parfum să-i înmiresmeze ziua de azi, așa cum ne-a înmiresmat pe noi, prezența dumnealui.

Pe această ocazie îmi doresc să-i mulțumesc, încă o dată, că a acceptat inviația noastră și să-l asigur de tot sprijinul, considerația și admirația mea”, transmite primarul Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *