Primarul Dorel Man a încheiat anul 2021 cu o promisiune realizată față de cetățenii din Letca

Unul dintre cei mai gospodari primari din Sălaj, Dorel Liviu Man – primarul Comunei Letca, a încheiat anul 2021 cu fruntea sus, reușind să se țină de promisiunea făcută cetățenilor din Letca, astfel că a finalizat de modernizat tronsonul de drum cuprins între sediul Primăriei Letca și cabinetul veterinar.

Primăria Letca a modernizat acest tronson de drum pe care s-au realizat lucrări de consolidare și așternerea a două straturi de asfalt.

Tot pe acest tronson de drum deja asfaltat, primarul Dorel Man anunță că imediat ce vremea va permite vor începe lucrările de construire trotuare cu pavaj pe ambele sensuri. Pe acest tronson a fost montat și mobilier stradal nou – bănci și coșuri de gunou moderne.

Casă de ceremonii funerare în localitatea Letca

Și pentru ca și anul 2022 să continue în același ritm accelerat de dezvoltare impus de primarul Dorel Liviu Man, administrația locală a finalizat documentația tehnică necesară cosntruirii unei capele noi în localitatea Letca. După aprobarea bugetului aferent anului 2022, Primăria Letca va demara procedura de achziție și se va contracta execuția lucrărilor. Primarul Dorel Man estimează că până la finalul anului noua capelă din Letca va fi finalizată și dată în folosință cetățenilor.

Sprijin de la Primărie pentru medicul de familie 

Cunoaștem cu toții că tot mai puțin medici de familie decid să activeze în mediul rural, iar și cei care activează în acest moment au planuri să părăsească comunele pentru a se muta la oraș. Primarul Dorel Man are în plan pentru anul 2022 să continue buna colaborare cu medicul de familie din Letca și să-l sprijine pentru a continua să deservească cetățenii din comunele Letca și Lozna.

În acest sens, Primăria Letca își propune ca în primăvara anului să demareze lucrări de modernizare a locuinței medicului de familie, scopul fiind de a sprijini activitatea medicală în beneficiul cetățenilor. Prin aceste lucrări vor fi create condiții optime pentru ca medicul de familie să continue să rămână în slujba cetățenilor din Letca și Lozna.

Tinerii din comună sunt o prioritate pentru primarul Dorel Man

Primarul Dorel Liviu Man pune mare accent pe tinerii din comună și încearcă în permanent să găsească cele mai bune soluții pentru a le oferii acestora oportunități de a-și petrece timpul în comunitate, condiții cât mai bune pentru educație, evenimente cultural-sportive, etc.

Un proiect mai vechi al primarului Dorel Man și care are mari șanse să fie realizat în cursul anului 2022 este construirea unui teren sintetic chiar în curtea Școlii Gimnaziale din Letca. Primarul Dorel Man spune că a cuprins acest proiect în bugetul pentru anul 2022 și sunt mari șanse a fi realizat în cursul anului.

Noul teren sintetic construit în curtea școlii din Letca va fi împrejmuit, cu nocturnă și va putea fi utilizat de toți tinerii din comuna Letca.

Detalii despre proiectul de buget pentru anul 2022 și despre viitoarele proiecte de investiții pe care primarul Dorel Liviu Man le-a pregătit pentru cetățenii comunei Letca, le vom prezenta imediat după adoptarea bugetului de către Consiliul Local Letca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *