Primarul Ionel Ciunt a alocat fonduri suficiente pentru unitățile de învățământ din Zalău

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt: ”Unitățile de învățământ nu vor avea probleme cu utilitățile în acest an. Am asigurat toate sumele necesare”

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău a dat asigurări, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Zalău, de astăzi, că unităților de învățământ li s-au asigurat toate sumele necesare cu funcționarea în acest an, în urma solicitărilor acestora.

Mai mult decât atât, instituția condusă de Ionel Ciunt, a asigurat și sumele prognozate de conducerile unităților de invățământ în ceea ce privesc cheltuielile cu utilitățile.

”Așa cum se poate constata din analiza Proiectului de Hotărâre nr.19, am onorat toate solicitările pe care le-am primit de la unitățile de învățământ de pe raza municipiului Zalău. În plus am asigurat și sumele prognozate de fiecare unitate de invățământ până la sfârșitul acestui an. Sumele se referă la reparații curente sau la cheltuielile cu utilitățile.

Așadar, în ceea ce privește unitățile de invățământ asigurăm conducerile unităților și părinții elevilor că nu vor fi probleme în acest an, sub aspectul asigurării utilităților în unităților de invățământ de pe raza municipiului Zalău”, a transmis primarul municipiului Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *