Primarul Ionel Ciunt a felicitat personal vicecampioana României, SCM Volei Zalău

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a invitat la sediul primăriei întreaga echipă de volei a SCM Zalău, ocazie cu care i-a felicitat personal pentru performanța din acest sezon – vicecampioana României și calificarea în Cupele Europene.


Zalăul este surpriza campionatului național de volei masculin, ținând cont de faptul că SCM Volei Zalău se află la prima participare. Zalăul a devenit vicecampioana României după un campionat în care a fost foarte aproape de titlu, reușind să bată de două ori campioana României, Galațiul.

Un alt aspect important de menționat despre SCM Volei Zalău este faptul că a băut toate echipele cu pretenții din voleiul românesc – Steaua, Dinamo sau Craiova.

Reușita echipei zălăuane este cu atât mai notabilă cu cât a fost realizată cu un buget la jumătate față de ce au avut la dispoziție celelalte echipe.

Ținem să amintim faptul că SCM Volei Zalău se dovedește a fi un proiect de succes și datorită faptului că antrenorii Sorin Pop și Marius Lazăr, și nu în ultimul rând managerul Feher Adrian, sunt multipli campioni naționali la volei masculin.

„Astăzi am avut deosebita plăcere de a felicita personal echipa de volei din cadrul SCM Zalău pentru obținerea locului 2 la Campionatul Național de Volei, Divizia A1, devenind astfel vicecampioana României. Mulțumim întregii echipe pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă.
Prin performanța realizată au dus numele echipei de volei din cadrul SCM Zalău la nivel european, calificându-se totodată în Cupele Europene. Felicitări tuturor și mult sucecs în activitate!”, a transmis primarul Zalăului, Ionel Ciunt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *