Primarul Ionel Ciunt, a verificat cum funcționează noua Creșă din catierul Meseș

La o săptămână de la deschidere, primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a făcut în cursul zile de azi, o vizită la Creșa ”Meseș”. Scopul vizitei a fost acela de a observa condițiile în care funcționează creșa.
”Am vrut să mă asigur că toate funcționează normal la această creșă. Mă bucur foarte mult că acești copii au condiții moderne, iar părinții acestora sunt acum liniștiți. Această investiție a fost una necesară și benefică, având în vedere că în Zalău funcționa doar o singură creșă. Avem în plan să construim și alte creșe în municipiu, una de 110 locuri și alte două de 70 de locuri fiecare”, a precizat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.
Creșa ”Meseș” este una modernă cu dotări complete și de calitate. Dispune de cabinet medical și de o bucătărie bine utilată, de unde mâncarea este trimisă cu un lift special în modulele în care se află sala de activități. De asemenea, creșa dispune și de dormitoare mari și încăpătoare și băi cu dotări adaptate taliei micuților. Saloanele au acces direct la exterior, de unde se ajunge în spațiile de joacă pentru copii, amenajate și dotate cu o multitudine de jucării.
Creșa din cartierul Meseș găzduiește 55 de copii, cu vârsta cuprinsă între un an și trei ani. Construcția Creșei din cartierul Meseș, un proiect finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Axa 4.4 – creșe și grădinițe, se ridică la aproximativ 4 milioane și jumătate de lei (4.542.544, 77 lei cu TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *