Primarul Ionel Ciunt atrage fonduri europene pentru dezvoltarea Zalăului

Fondurile europene, principala sursă de finanțare a proiectelor de dezvoltare a Municipiului Zalău.

Conducerea Primăriei Municipiului Zalău reprezentată de primarul Ionel Ciunt și de viceprimariul Teodor Bălăjel, alături de reprezentanți ai Direcțiilor Tehnice și Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, a avut astăzi, în Sala Avram Iancu o întâlnire cu reprezentanți ai Agenției de Devoltare Regională Nord-Vest.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiectele Primăriei Municipiului Zalău în curs de implementare, dar și despre viitoarele proiecte de dezvoltare pe care administrația locală le are în vedere și pentru care dorește să acceze fonduri europene.

Principalele domenii care au întrat în discuții în vederea elaborării de noi proiecte de dezvoltare sunt mobilitate urbană, spatii verzi, regenerare urbană, creșterea eficientei energetice pentru clădirile publice și rezidențiale, infrastructura școlară, digitalizare și dezvoltare economică.

”Am avut, astăzi, o întâlnire utilă cu reprezentanții Agenției de Devoltare Regională Nord-Vest, în cadrul căreia am discutat proiectele pentru care Primăria Municipiului Zalău dorește să acceseze bani europeni. Sunt proiecte de dezvoltare importante pentru Municipiul Zalău, în toate domeniile, de la mobilitate urbană la spații verzi și regenerare urbană, creșterea eficienței energetice pentru clădirile publice și rezidențiale, infrastructură școlară, digitalizare și dezvoltare economică. Fondurile europene sunt principala sursă de finanțare a proiectelor de dezvoltare a orașului, a transmis Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *