Primarul Ionel Ciunt s-a întâlnit la București cu trei miniștri 

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de conducerea Asociației Municipiilor din România a aprticipat astăzi la o întâlnire cu mai mulți miniștri ai Guvernului Ciucă. Au fost prezenți ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, ministrul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna precum și reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice.

Subiectele dicutate în cadrul întâlnirii au fost extrem de importante pentru administrațiile locale și au făcut referire la relația dintre administrația locală și aceste trei ministere. Mai mult, s-au clarificat și o serie de probleme legate de accesarea fondurilor europene.

”Am participat astăzi alături de conducerea Asociației Municipiilor din România la o întâlnire cu ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, ministrul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna și cu reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. S-au discutat probleme extrem de importante privind relația administrațiilor locale cu aceste ministere și s-au clarificat o serie de probeleme legate de accesarea fondurilor europene.

Pentru a veni în sprijinul administrațiilor locale, Asociația Municipiilor din România va face propuneri în scris cu ghidurile de accesare a fondurilor europene și guvernamentale”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *