Primarul Marian Mirișan a semnat al doilea contract pe Anghel Saligny

Marian Mirișan este primul primar din județul Sălaj care semnează toate contractele de finanțare câștigate pe Programul Anghel Saligny. 

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 383.332.062,63 de lei, pentru 39 de UAT-uri.

Contractele semnate vizează modernizarea infrastructurii rutiere, asfaltare drumuri, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, lucrări de extindere și modernizare stație de epurare ape uzate, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 234, în valoare totală de 2.383.835.386,53 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

Pe lista proiectelor semnate se află și proiectul Primăriei Horoatu Crasnei privind extinderea rețelei de distribuție a apei în satele Hurez și Seredeiu, lucrări în valoare de 4 milioane lei, aproximativ 1 milion de euro.

Amintim faptul că primarul Comunei Horoatu Crasnei, liberalul Marian Mirișan a semnat la data de 18 octombrie primul contract de finanțare pe Programul de Investiții Anghel Saligny, în valoare de peste 1 milion de euro, modernizarea și asfaltarea drumului comunal DC 70 între Stârciu și Buciumi.

Urmează ca în perioada imediat următoare să fie demarate procedurile de licitație, iar în cel mai scurt timp să înceapă lucrările la ambele proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *