Primarul Marian Mirisan a semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a Caminului Cultural din Hurez

Căminul Cultural din localitatea Hurez, comuna Horoatu Crasnei va fi modernizat și extins, anunță primarul Marian Mirisan.

În28 aprilie a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor care vor începeîncel mai scurt timp. Proiectul are o valoare totală de 935.000 lei, finanțare de la Consiliul Județean Sălaj.

Lucrările vor fi executate în două etape: etapa 1- 2023 600.000 lei și  etapa 2 – 2024 350.000 lei.

Grație acestui comunitatea va beneficiade o cladire nouă, modernă  dotatăla ultimele standarde, urmânda fi folosită pentru diverse evenimente.

„Ieri 28.04.2023 am semnat contractul de execuție a lucrărilor de ,,EXTINDERE, RECOMPARTIMENTARE ȘI REFAȚADIZARE CĂMIN CULTURAL” , în localitatea Hurez, Comuna Horoatu Crasnei! Cu ajutorul lui Dumnezeu marți voi emite Ordinul de începere a lucrărilor și are termen de finalizare 24 luni. Finanțarea lucrărilor de construcții și montaj este asigurată de la Consiliul Județean 600 mii lei, în anul acesta, iar diferența de 350 mii lei se aloca în bugetul anului următor! Studiile de fezabilitate, documentația de avizare și proiectul tehnic, au fost suportate din bugetul local”, cu respect, Mirisan MMarian -primaul Comunei Horoatu Crasnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *