Primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, a premiat-o pe eleva de excepție Andra Ștefania Haiduc

După ce a obținut locul 1 la faza națională la Olimpiada de Geografie și a dus numele Jiboului pe primul loc pe podium, administrația locală condusă de primarul Dan Ghiurco i-a pregătit o surpriză elevei cu rezultate excepționale Andra Ștefania Haiduc

Într-un cadru festiv și cu respectarea măsurilor de siguranță împotriva COVID, primarul a felicitat-o pe Ștefania, i-a acordat un frumos buchet de flori, dar și un premiu consistent pentru rezultatele obținute.


Ştefania Haiduc s-a născut la data de 22 februarie 2003 şi a avut o pasiune spre geografie încă de când era mică. În gimnaziu a început să participe la diverse concursuri şi a reuşit să obţină fel şi fel de premii, fapt ce au încurajat-o să continue pe această cale.

În prezent este elevă în clasa a XI-a a Liceului Teoretic “Ion Agărbiceanu” din Jibou, iar performanţele sale în domeniul geografiei nu au încetat niciodată. A participat la multe Olimpiade Naţionale, reuşind o clasare pe locul 3 la fazele naţionale. Asta se întâmpla până în prezent, deoarece Ştefania este o fată muncitoare, dornică să se autodepăşească, iar perseverenţa sa a dat roade.

Astfel, la Olimpiada Naţională din acest an, eleva din Jibou a reuşit să obţină locul 1. Având în vedere situaţia epidemiologică din ţară, concursul s-a desfăşurat online.

„Azi, 27 noiembrie 2020, la sediul Primăriei Orașului Jibou a fost răsplătită excelența. Invitată a fost Andra Ștefania Haiduc, eleva care a obținut Locul I la faza natională de geografie și doamna profesor coordonator, Elena Adriana Păun din cadrul Liceului „Ion Agârbiceanu”. A obține rezultate la cel mai înalt nivel este expresia muncii și ambiției. Nenumăratele ore de studii, dedicarea si perseverența stau la baza acestei performanțe remarcabile. Premiile acordate încununează rezultatele de excepție. Felicitări și mult succes în continuare!”, a transmis primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.