Primarul Orașului Jibou, Dan Ghiurco, ales secretarul executiv al PSD Sălaj

Ieri după-amiază a fost mare sărbătoare la Zalău. PSD Sălaj și-a ales noua conducere, iar la eveniment a participat întreaga conducere de la București. Printre invitați s-au numărat și liderii PSD din regiune.

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt a fost reales președinte al PSD Sălaj, iar secretar executiv a fost ales Dan Ghiurco, primarul Jiboului.

Noua echipă de conducere a PSD Sălaj, formată din Ionel Ciunt, Dan Ghiurco, medicul Florian Neaga și subprefectul Florin Florian, este cea mai bună echipă pe care PSD-ul o putea scoate înainte.

Nu este întâmplătoare nici alegerea primarului Dan Ghiurco în funcția de secretar executiv, a doua funcție din PSD Sălaj.

Dan Ghiurco este un profesionist, un om muncitor și un primar harnic și gospodar. Potrivit ultimului sondaj realizat la comanda PSD, Dan Ghiurco are a doua cea mai bună imagine în PSD Sălaj, după Ionel Ciunt.

Aflat la al doilea mandat de primar al Jiboului, Dan Ghiurco a reușit să schimbe radical imaginea orașului, a realizat investiții importante în infrastructură, educație, sport, iar cetățenii se bucură de o viață mai bună.

Jiboul mai are un mare atuu. TSD Jibou este cea mai puternică organizație de tineret din Sălaj, iar liderul Vlad Pașcalău a confirmat și a câștigat alegerile la nivel județean, fiind ales în funcția de președinte.

O echipă unită și dedicată, PSD Sălaj are toate șansele să facă o figură frumoasă la alegerile din 2024 și să recupere tot ce a pierdut în 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *