Primarul Orașului Șimleu, Cristian Lazăr, s-a întâlnit la București cu premierul Nicolae Ciucă

M
Cel mai tânăr primar de oraș din România, șimleuanul Cristian Lazăr, aflat la primul mandat de primar al Șimleului, continuă seria vizitelor de lucru la București și a avut o nouă întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă.  În cadrul întlnirii, primarul Cristian Lazăr i-a prezentat premierului o serie de probleme cu care se confruntă tinerii și așteptările noii generații de la guvernarea țării. 
„La Palatul Victoria! Am avut o întâlnire de lucru și o discuție bună cu Primul Ministru, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, în care i-am prezentat și o parte din așteptările pe care, atât eu, dar cred că și noile generații, le așteaptă de la guvernarea țării. Vorbim de lucruri normale, firești, care pot schimba lucrurile în bine.
Munca în comunitate te face mult mai realist și te încarcă cu toate problemele și aspectele vieții sociale. Ca primar trebuie să ai grijă de școli, de curățenie, să fii partener mediului de afaceri, să fii deschis proiectelor culturale, sportive, sociale și să veghezi la bunul mers al orașului, al comunității pe care o conduci și o reprezinți. Totul e ca guvernarea unei țări mai mici. De aceea am putut să exprim câteva puncte de vedere pe domenii și pe problemele pe care le întâmpinăm în viața de zi cu zi, dar am adus și câteva propuneri, soluții, care să ne facă viața mai bună.
Am discutat de problemele din educație, mediu, agricultură, antreprenoriat sau turism și am simțit deschidere și cred că la următoarele întrevederi vom putea avea și rezultate concrete.
În perioada care vine trebuie să refacem economia, să sprijinim firmele care au fost afectate în ultimii doi ani de pandemie, de creșterile de prețuri, să impulsionăm realizarea investițiilor publice și să creștem economia prin utilizarea fondurilor europene din PNRR și nu numai. Mulțumesc și spor la treabă !”, transmite pe Facebook, primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *