Primarul Șimleului, Cristi Lazăr vrea educație de calitate pentru elevii din oraș

Săptămâna aceasta primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr a vizitat mai multe unități de învățământ, ocazie cu care a discutat cu directorii instituțiilor despre nevoile și despre stadiul de pregătire pentru începerea noului an școlar.

„În aceste zile am convocat conducerile școlilor pentru o verificare în teren a stadiului de pregătire pentru începerea noului an școlar. Vreau să mă asigur că toți elevii din Șimleu Silvaniei vor beneficia de condiții bune și că eventualele probleme vor putea fi rezolvate din timp. Asta pe termen scurt. Pe termen mediu și lung vreau să aducem toate unitățile de învățământ la un standard de calitate care să ne dea posibilitatea să avem un act educațional performant atât pentru elevi cât și pentru profesori.

Banii alocați educației nu sunt o cheltuială, ci o investiție pe termen lung!

Nu vom avea fondul clasei sau fondul școlii sau alte forme de adunat bani pentru diverse cheltuieli. Funcționarea școlilor e atributul Primăriei Șimleu Silvaniei și ne vom ocupa de toate problemele.

Sunt convins că prin investițiile pe care le pregătim, atât prin modernizarea clădirilor, cât și prin dotări noi, vom face un pas important pentru pregătirea viitorului noilor generații de tineri”, transmite primarul Cristian Lazăr.

One thought on “Primarul Șimleului, Cristi Lazăr vrea educație de calitate pentru elevii din oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *