Primarul Șimleului, Cristian Lazăr a început săptămâna pe șantierele orașului

Cel mai tânăr primar de oraș din România, Cristian Lazăr, primarul Orașului Șimleu Silvaniei și-a început săptămâna pe șantierele din oraș, unde a verificat stadiul implementării fiecărui proiect și evoluția lucrărilor.
Timp de 3 ore primarul Cristian Lazăr a mers la pas pe toate șantierele unde au loc lucrări pentru a evalua exact graficele de execuție. Pe anumite străzi, lucrările vor fi reluate, așa cum se va întâmpla pe strada Pescărușului, unde primarul nu este mulțumit de modul în care s-a realizat ultima etapă din proiect, adică refacerea străzii și aducerea la starea ei inițială.
„Mesajul e clar. Totodată trebuie să apreciez modul în care s-au efectuat lucrările pe strada Mărului. Așadar intrăm în faza de finalizare și în scurt timp vom recepționa lucrările. E important să corectăm din timp lucrurile acolo unde există disfuncționalități, pentru a respecta proiectul tehnic și pentru a ne asigura că viitoarele proiecte de modernizare a străzilor vor putea fi realizate fără a se mai face modificări sau intervenții de niciun fel. Am solicitat constructorilor să se organizeze cât mai bine, mai ales că sunt sărbători. E nevoie să fie curățenie și să fim mai ordonați ! Le urăm SPOR LA TREABĂ !”, a transmis primarul Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *