Program biblic susținut de Episcopul Petroniu la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Jibou

Joi, 31 martie 2022, Preasfinţitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a fost prezent în mijlocul credincioșilor din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Jibou, Protopopiatul Jibou, unde, în cadrul proiectului intitulat „Program Biblic”, a susţinut cateheza biblică „Botezul creştin. Ce ne spune Biblia?”.

Proiectul se desfășoară cu binecuvântarea şi sub îndrumarea Preasfinţitului Părinte Petroniu, săptămânal, fiind gândit sub forma unui program catehetic de studiere a Sfintei Scripturi, care se adresează tinerilor şi adulţilor și având în structura sa o prezentare PowerPoint, o parte de expunere a temei biblice şi o sesiune interactivă, de discuţii libere. Studiul biblic s-a derulat cronologic, în prezent, ajungându-se la capitolul 3 din Evanghelia după Matei.

Programul a fost inițiat în data de 1 iulie 2019, la început, cu un grup restrâns de câteva persoane interesate de citirea textului sfânt, iar mai apoi, cu un număr semnificativ de participanţi, care au fost îndemnați şi ajutați să-și procure câte o Biblie, achiziţionându-se, în felul acesta, peste 100 de exemplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *