Proiectul de 10 etaje al firmei Multicom în etapa finală al autorizării

Prima cladire de 10 etaje si (doua etaje subterane pentru parcari ) de la revolutie din judetul Salaj se afla pe masa primariei si asteapta autorizatia de construire.

Proiectul este unic atat prin dimensiune , arhitectura cat si prin calitatea locatiei.

Multicom homes se afla pozitionat intr o zona complet urbanizata avand acces la toate mijloacele de transport in comun , in proximitatea centrului comercial Zalau Value Center si amplasat in curtea Mcdonald’s Zalau.

Cladirea dispune de un design modern avand 109 apartamente de diferite dimensiuni , toate cele 109 locuri de parcare se afla in cele doua subsoluri , lifturi moderne de viteza mare direct din parcare, gradini suspendate la nivelul parterului , fatada ventilata , lobby modern cladire.

Este o oportunitate unica de investitie avand in vedere locatia, vizibilitatea excelenta,designul si mixul de apartamente iar principalele puncte de interes se afla la maxim 1-2 minute. Cei mai mari angajatori din judet (Tenaris, Michelin) se afla in aproprierea proiectului maxim 7 minute cu masina, iar proiectul ofera avantaje comerciale in vederea inchirierii apartamentelor long term sau in regim hotelier.

Dezvoltatorii preconizeaza ca investitia totala se ridica la peste 6 milioane de euro, iar lucrarile vor incepe la finalul anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *