Proteste la Zalău mâine împotriva creșterii prețurilor la carburanți, alimente, facturi și utilități

M

Sălăjenii sătui să rabde toate creșterile de prețuri, începând la carburanți, mâncare, utilități, se organizează pe rețelele de socializare și anunță proteste mâine la Zalău. Evenimentul organizat pentru protestul de mâine a adunat deja sute de aprecieri, astfel că mai mulți sălăjeni și-au arătat disponibilitatea de a participa la acest protest. 

Organizatorul protestului îndemnă sălăjenii să se adune în număr cât mai mare, mâine, 19 iunie, în jurul orei 13.30, în zona RAR, la intrare în Zalău, după care vor pleca în coloană spre centrul orașului în parcarea de la Primărie.

Marș organizat de la Sala Sporturilor pe Bulevard

Organizatorii i-au în calcul ca „de la Sala sporturilor până la Primărie să mergem în marș pe jos pe prima bandă. Asta în funcție de câți o să ne strângem și care cu ce vine, pancarde, steaguri, etc”.

„13:30 în parcarea Transurbis la intrare în oraș mai sus de RAR, plecarea spre parcarea primăriei în coloană organizată începe la ora 14:00. Nu sunt doar prețurile la carburant afectate, sunt afectate toate prețurile și mai presus de toate, este afectată viața tuturor contribuabililor. !! 😑 Este momentul să cerem explicații, pentru ce am votat tot la 4 ani ? Toți au promis un trai mai bun dar nu au specificat că era vorba de un trai mai bun pentru ei nu pentru popor!!”, se arată în postarea de pe Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *