PSD nu vrea liste comune cu PNL: E corect să candidăm separat

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, afirmă, luni seară, că nu vede motive pentru care ar trebui să existe liste comune cu PNL la alegerile de anul viitor, mai ales la europarlamentare, în condiţiile în care cele două formaţiuni fac parte din familii politice diferite.

”În acest moment nu cred – dar e părerea mea de prim-vicepreşedinte PSD – eu cred că astăzi când vorbim nu există argumente să faci liste comune. Astăzi, pot să vină astfel de argumente în următoarele luni, dar astăzi nu există”, a declarat Sorin Grindeanu, luni seară, la Digi 24.

Acesta a mai afirmat că ”e corect” ca cele două partide să candideze pe liste separate, mai ales la europarlamentare.

”Eu cred că fiecare dintre noi, şi PSD, şi PNL, fiind cele mai mari partide din România, având cea mai mare pondere în Parlament, astăzi, când vorbim, cred că e corect să candidăm pe liste separate, mai ales dacă vorbim de europarlamentare, când vorbim de familii europene diferite”, a mai afirmat prim-vicepreşedintele PSD.

Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a precizat, chestionat dacă mai e sau nu valabilă varianta unor liste comune PSD-PNL la alegerile de anul viitor, că nu a apucat să discute subiectul cu liberalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *