PSD Sălaj: Educația ZERO pentru Guvernul PNL

ZERO ca HORECA, infrastructura, sistemul de sănătate: pentru că prioritatea 1️⃣ pentru Guvernul Meu este CAMPANIA! 😠

📌 Educația este doar o victimă dintre atâtea domenii: 60% din inspectorii școlari generali din România au fost candidați la locale din partea PNL. Tot același partid a racolat pentru parlamentare trei miniștri din guvernul Dăncila + câteva sute de primari PSD, pe care, în urmă cu un an, îi numeau ciuma roșie.

Colac peste pupăză, doamna care se plimbă de un an prin Ministerul Educației, care pozează prin sticla de „pepsiglas“ ca o salvatoare, e prezentă mai mult în campanii politice și de imagine decât la minister.

👉 Această doamnă, pe numele ei Monica Anisie, nu poate sta 8 ore legate într-o zi să se asigure de bunăstarea elevilor noștri și calitatea actului educativ: mai e diriginte la Colegiul Național ,,Tudor Vianu” din București, profesor cu normă întreagă la o școală privată și candidat pentru senat din partea PNL.

🚫 În luna mai, o moțiune simplă împotriva ei a fost adoptată. Știa și ea că nu face nimic și a recunoscut că sunt probleme pe care nu le poate rezolva așa de repede… dar a ținut-o Orban, n-a pățit nimic.

📍 În luna iulie, nu avea nimic de făcut la minister (sau la celelalte joburi) și era la partid. În timp ce miniștrii Educației din lumea întreagă erau ocupați cu măsurile pentru a reîncepe școlile, Monica Anisie împărțea sticle de apă „Fără PSD“ pe stradă.

📍 În campania de la locale nu era zi fără să o vezi pe Anisie în sfânta campanie de la ora 5 ( deși o așteptau școala privată și copiii cărora le e diriginte).

Pe 20 octombrie mai vine și cu declarația bombă că elevii care nu au curent electric pot urmări programul teleșcoala! Dacă nu ar fi de râs ar fi de plâns! O bătaie de joc continuă la adresa oamenilor. Asta este guvernarea PNL.

‼️ Guvernul trebuie să lucreze pentru TOȚI oamenii! Nu doar pentru partid, indiferent care ar fi el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *