PSD Sălaj „îi dă peste nas” consilierului județean USR-PLUS, Nicolae Olar

‼Nepriceperea și reaua-credință trimite USR-PLUS în extrema ridicolului.

Din dorința de a se băga în seamă, unul din consilierii județeni ai USR-PLUS, Nicolae Olar, face niște comparații de noaptea minții.

Domnule Olar, proiectul Primariei la care faceți referire nu înseamnă doar pagina de internet, înseamnă mult mai mult de atât, respectiv: ✅a fost realizat un portal electronic prin care cetățenii au acces la minim 10 servicii online (care în viitor va fi completat și cu alte tipuri de servicii), ✅a fost modernizată pagina de internet a instituției care, acum, poate fi accesată și de pe dispozitive mobile, ✅a fost realizată o arhivă electronică care cuprinde aproximativ 40.000 de dosare din arhiva clasică, ✅au fost actualizate și dezvoltate aplicații interne și ✅au fost achiziționate echipamente și licențe informatice, ✅fiind făcute demersuri și pentru elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Zalău 2024-2030.

Valoarea totală a proiectului, finanțat prin ➡Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, este de 3.218.371,66 lei, iar termenul de finalizare este în luna iunie 2021.

Dacă nu înțelegeți despre ce este vorba, înainte de a lansa minciuni în mediul online puteați să vă informați mai bine. Personalul din cadrul Primăriei Municipiului Zalău are disponibilitatea să vă explice, inclusiv dumneavoastră, despre ce este vorba.

De altfel, în perioada următoare cetățenii din municipiu vor primi acasă, în formă scrisă, informații despre acest proiect (procedură prevăzută în contractul de finanțare a proiectului). 🔊Suspiciunea de incorectitudine, dacă la asta v-ați gândit, s-o aveți mai ales față de reprezentanții USR-PLUS din administrația centrală❗

Comunicat de presă transmis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *