PSD Sălaj: „Liberalii continuă plasarea clientelei politice în posturi de conducere”

Primarii PSD  nu au participat la vot, primarul USR s-a abținut, iar Spetimiu Țurcaș a primit funcția de administrato la ADI Bazinul Hidrografic Someș-Tisa cu votul primarilor liberali.


PNL-iștii sălăjeni au luat exemplu de la nivel național și nu ratează nicio oportunitate de a-și plasa clientela politică în posturi de conducere. După numirile de directori și directori adjuncți la unitățile de învățământ, PNL-iștii au populat Compania de Apă Sălaj, lucru confirmat de ultima numire în poziția de director tehnic a liberalului Mihai Crișan, consilier local și baiatul Danei Crișan, consilier județean și membru în Consiliul de Administrație al Casei de Asigurări de Sănătate, numită, la rândul ei, director al Agenției Naționale pentru Îmbunătățiri Funciare.
Pentru promovarea clientelei politice, liberalii nu țin cont de studii, experiență sau organigrama instituțiilor unde doresc să-și plaseze membrii de partid, ce să mai vorbim de etică. Un exemplu din categoria ➡️“să fie de-ai noștri, chiar dacă sistemul are de suferit” este și cazul fostului primar din Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, care ajunge (prin înființarea postului, cu destinație) administrator public la Asociația Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Someș-Tisa.
Politizarea instituțiilor publice, marca PNL, nu face parte din programul electoral, dar ce să vezi⁉️ Se întâmplă, nefiind important că peste 7 milioane de români vor fi afectați de măsurile de austeritate ale Guvernului. Câțule, ai afirmat că „una este programul electoral și alta programul de guvernare”, cu alt cuvinte ai mințit în campania electorală și nu respecți nici Programul de Guvernare.
În timp ce liberalii se ocupă de numiri și schimbări din funcții, Guvernul pregătește înghețarea pensiilor, creșterea vârstei de pesnionare, tăierea voucherelor de vacanță, plafonarea sporurilor bugetarilor și anularea gratuității pentru studenți la călătoriile CFR.

Domnilor liberali, dar de sănătatea românilor când vă ocupați❓ Ați scăpat de sub control acest domeniu – raportările sunt haotice, strategia de testare este greșită, iar organizarea campaniei de vaccinare profund deficitară. Când veniți cu soluții și pentru problemele românilor, că pentru membrii de partid vedem că aveți.


Comunicat transmis de PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *