PSD Sălaj: „Populism ieftin, marca PNL și USR-PLUS”

➡️Văzând că ultimele sondaje nu sunt deloc prietenoase cu planul lor, consilierii PNL din Consiliul Local al Municipiului Zalău confundă politica cu administrația și aruncă mere otrăvite în mediul online, dezinformând opinia publică.
❕Așa s-a întâmplat și după ultima ședință de Consiliul Local în cadrul căreia a fost aprobat bugetul general al Municipiului Zalău pe anul 2023. Un buget ✅constituit în totalitate ținând cont de nevoile comunității, în care ✅sunt păstrare bonificațiile, gratuitățile și alte facilități fiscale și cu ✅secțiunea de dezvoltare mai mare decât secțiunea de funcționare, ✅dezvoltarea municipiului bazându-se în proporție de 71 la sută pe fonduri europene.
❗️Liberalii au intrat deja în campania electorală, iar nepriceperea și reaua-credință îi trimite în extrema ridicolului. Tocmai de aceea facem câteva precizări pe baza a două subiecte pe care liberalii nu vor să le înțeleagă ➡️ Cinematograful Scala și SCM Zalău.
❌Domnilor consilieri, vă reamintim că timp de 12 ani conducerea PNL-istă a administrației locale Zalău a ținut Cinematograful Scala închis, acesta arătând aproape ca un grajd (dovadă stau fotografiile atașate), iar acum, când administrația locală PSD se află pe ultima sută de metri cu obținerea acreditărilor pentru deschiderea acestuia, “călcați” pe munca depusă pentru obținerea finanțării de la Compania Națională de Investiții și efectiv pe investițiile realizate, doar pentru a vă face campanie. Și cine comentează? Un consilier local mai tinerel care s-a cocoțat, atât el cât și apropiații lui, pe funcții bine plătite și care, doar pentru imagine, vrea să pară preocupat de ceea ce se întâmplă în comunitate, dar nu știe de fapt care sunt nevoile acesteia.
❌Totodată, situația de la SCM o cunoașteți foarte bine, dar public vă prefaceți neinformați. În cadrul acestui Club activează sute de copii din Zalău și din alte localități ale județului, iar scopul acestuia este de a facilita practicarea activităților sportive.
❎Din dorința de a fi vizibili, consilierii locali USR-PLUS fac comparații și trag concluzii în necunoștință de cauză. Probabil au luat exemplul colegilor de la nivel național care au cuprins în PNRR ca în următorii 50 de ani pensiile să poată fi crescute doar cu 9,4 la sută.
🆗Asigurăm toți cetățenii de bunele intenții ale administrației locale, de grija pe care o are pentru implementarea cât mai multor proiecte de dezvoltare a orașului, de munca asiduă pentru atragerea de fonduri europene și de atenția sporită pentru semeni.
🔘Mai ales acum, când facturile la utilități cresc semnificativ, oamenii au nevoie de proiecte și de soluții concrete, nu de populism ieftin sau interese personale.
❗️Oamenii au nevoie de Fapte, nu Vorbe❗️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *