Purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, Paul Maghiu, noul administrator public al județului

🤝 Echipa de conducere a Consiliului Județean Sălaj se întregește începând din această săptămână, odată cu numirea lui Marian Paul Maghiu în funcția de administrator public al județului. În vârstă de 36 de ani, noul administrator este licențiat în Istorie-Arheologie și în Comunicare și Relații Publice și se află la al doilea mandat de consilier județean.
✔️ Fost director al Cancelariei Prefectului Virgil Țurcaș, Marian Paul Maghiu are o experiență de 10 ani în administrația publică. Ca specialist în comunicare, a lucrat în mass-media („Graiul Sălajului” și „Adevărul”), a fost purtător de cuvânt al SC Transurbis SA Zalău și SC Citadin Zalău SRL – societăți aflate în subordinea Primăriei Zalău, și a ocupat postul de șef Birou Relații cu Publicul în cadrul Companiei de Apă Someș SA, Sucursala Zalău. Anterior numirii sale în conducerea Consiliului Județean Sălaj, a fost documentarist la Compania Națională Poșta Română SA.
📌„Cred că numirea lui Paul Maghiu ca administrator public va fi un câștig pentru întreg județul. Este un tânăr cu inițiativă și, în același timp, cu o vastă experiență profesională, pregătit să facă față tuturor provocărilor pe care le presupune această funcție”, a precizat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

One thought on “Purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, Paul Maghiu, noul administrator public al județului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *