Rad Viorela-Valentina din Preoteasa a câștigat premiul I la Concursul Interjudețean de Matematică „Argument”

Sâmbătă, 13 ianuarie, în Baia Mare a avut loc ediția a XIII-a a Concursului Interjudețean de Matematică „Argument”. Competiția a fost organizată de profesorii de matematică de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai”.

Au participat, în total, 440 de elevi, dintre care 160 au primit premii și mențiuni.

Rad Viorela-Valentina, elevă în clasa a-IX a, în cadrul liceului C.N Silvania Zalău a obținut premiul 1, fiind singura elevă din Sălaj care a obținut un premiu notabil.

„Eleva Rad Viorela-Valentina, elevă in clasa a-IX a, în cadrul liceului C.N Silvania Zalău, prin rezultatele pe care le-a obținut la diferitele olimpiade și concursuri la disciplina matematică, este o mândrie a comunității locale. In perioada când era elevă a Școlii Gimnaziale din comună, a fost apreciată si premiată de fiecare data de Primăria si Consiliul Local Valcău de Jos. Sunt sigur că, pe viitor, Viorela v-a mai câștiga multe premii și v-a reprezenta cu cinste, părinții, dascălii și comunitatea de unde provine. O felicit si ii urez mult succes.”, transmite primarul Roșan Ioan. 

One thought on “Rad Viorela-Valentina din Preoteasa a câștigat premiul I la Concursul Interjudețean de Matematică „Argument”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *