Ramona Goga, consilier local Zalău USR-PLUS, a participat la Conferința privind Viitorul Europei

Ramona Goga, consilier local al Municipiului Zalău, a participat la o dezbatere tematică în contextul Conferinței privind Viitorul Europei și dimensiunea teritorială a democrației europene, eveniment organizat de către CIVEX – Comisia pentru Cetățeni, Guvernanță, Afaceri Externe și Instituționale.
Colega noastră a participat ca reprezentant al programului Young Elected Politicians (YEP-Tineri Politicieni Aleși) prezentând astfel măsurile și recomandările forumului din cadrul programului YEP referitoare la democrațiile locale.
Ramona Goga: ,,Prioritățile pe care eu le consider vitale la nivelul politicii locale sunt încurajarea participării tinerilor în acțiuni civice care să ajute la combaterea problemelor sănătății mintale, reducerea numărului de tineri care părăsesc comunitățile mici în care ei trăiesc și implicarea lor, în general, în problemele societății. Acestea sunt lucrurile asupra cărora Uniunea Europeană ar trebui să se focuseze atunci când se discută despre tineret si democrație.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *