Răzvan Calotă, cel care aproape că i-a luat viața Denisei, rămâne în arestul Poliției încă o lună

Răzvan Calotă, tânărul din Zalău care anul trecut pe 25 noiembrie a lovit-o cu bestialitate pe Denisa Câmpean, rămâne după gratii pentru încă 30 de zile. În urma bătăii încasată de la Răzvan, Denisa a fost internată de urgență pe secția Terapie Intensivă și conectată la aparate pentru a rămâne în viață. De mai bine de trei luni Denisa se află pe patul de spital, iar semnalele sunt bune și începe să-și revină.

Răzvan Calotă se află în arestul preventiv de trei luni și din 3 martie va mai sta cel puțin încă o lună. Între timp, procurorii au finalizat dosarul și l-au trimis judecătorilor cu propunerea de trimitere în judecată pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Pe 3 martie judecătorii Tribunalului Sălaj au început judecata lui Răzvan Calotă, dar au amânat procesul pentru un nou termen stabilit pe 10 martie pentru a se putea prezenta inculpatul.


Amintim faptul că Calotă Răzvan și-a bătut iubita cu cea mai mare cruzime, Denisa fiind acum internată la spital unde se zbate între viață și moarte, medicii fiind rezervați cu privire la evoluția ei.

În 25 noiembrie seara, Calotă Răzvan pe fondul consumului excesiv de alcool și gelozie a bătut-o cu pumnii în cap și picioarele pe iubita lui Câmpean Denisa de doar 20 de ani. După ce a bătut-o Răzvan a luat fata, a dus-o casă la niște prieteni și a continuat să consume alcool. În 26 noiembrie în jurul orei 14.00, probabil când Răzvan s-a trezit din beție a observat că Denisa era leșinată. A pus mâna pe telefon a sunat la 112 și a povestit tot ce a făcut.

O ambulanță a preluat-o pe Denisa care se afla în stare gravă. Medicii au internat-o pe secția de terapie intensivă, este intubată și ventilată mecanic. Șansele Denisei de a-și reveni sunt mici, spun medicii. Practic Denisa Lidia Câmpean a fost desfigurată în ultimul hal, are multiple traumatisme pe tot corpul, posibile fracturi costale și se pare că loviturile aplicate de Calotă Răzvan au fost foarte puternice.


Calotă Răzvan a fost reținut de procurori în 26 noiembrie și dus în fața Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă. În 27 noiembrie judecătorii au decis – Calotă Răzvan să fie arestat preventiv și a fost depus în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj, unde va sta până la data de 27 decembrie.

Pentru că tânăra de 20 de ani va supraviețuii în urma loviturilor primite, Răzvan Calotă riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare cu executare.

Calotă Răzvan a fost trimis în judecată de procurori în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Câmpean Lidia Denisa, are 20 de ani și este de loc din satul Solomon, Comuna Gârbou. Potrivit procurorilor Denisa avea o relație de concubinaj cu Calotă Răzvan de aproximativ doi ani de zile. Denisa trăiește doar cu mama ei, iar informații despre tatăl ei nu se cunosc.

Potrivit informațiilor publice pe pagina de Facebook a lui Calotă Răzvan Marcel, acesta are publicate mai multe fotografii cu o altă fată, dar și cu un bebeluș, care pare să fie copilul lui. Calotă Răzvan Marcel locuiește în Zalău în zona Astralis, a făcut liceul la Colegiul API, are frați și este recidivist (a mai făcut pușcărie pentru alte infracțiuni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *