Reţinut de poliţişti pentru încălcarea ordinului de protecţie

M

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău,  au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Zalău, bănuit de încălcarea ordinului de protecţie.

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 16.30, o tânără din Zalău a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se afla pe stradă, concubinul ei s-a apropiat de aceasta şi a ameninţat-o, încălcând astfel ordinul de protecţie.

Din cercetări a reieşit că la data de 4 martie a.c., pe numele tânărului, Judecătoria Zalău a emis ordin de protecţie fiindu-i stabilite mai multe obligaţii, printre care să păstreze o distanță minimă de 100 m față de victimă și de a nu lua legătura cu aceasta prin niciun de mijloc de comunicare.

În urma probatoriul administrat, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută, pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, pentru infracţiunea de încălcare a oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie, faptă prevăzută de Legea 217/2003.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *