RO Vaccinare: „Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19!”

RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, atrage atenția asupra necesității consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate.

„Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19! Pătrunjelul, homeopatele, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină nu ajută. Am avut parte de aceste lucuri înainte de apariția vaccinurilor și nu au ajutat. Singurul lucru care e ajută este vaccinarea.
Da, sunt câțiva “specialiști” care nu recomandă vaccinarea. Ei recomandă invariabil pătrunjel, homeopate, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină.
Totuși, dacă sunt oameni care cred în beneficiile miraculoase ale pătrunjelului, ar trebui să meargă la aprozar când se simt rău și nu la medic. Evident că trebuie să consulte medicul. PS: postarea are rolul de a atrage atenția asupra consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate”, explică ROVaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *