Robert Szilagyi ales președinte al Consiliului Aleșilor Județeni ai UDMR Sălaj

„Administrațiile locale UDMR joacă un rol cheie în dezvoltarea județului Sălaj. De aceea este important ca atunci când lucrăm pentru bunăstarea oamenilor din Sălaj, să evaluăm în primul rând nevoile fiecărei așezări și să profităm de toate instrumentele pentru a le implementa”, susțin reprezentanții UDMR Sălaj.


Întâlnirea de astăzi a Organizației Județene a UDMR Sălaj a fost despre unitatea administrațiilor locale pentru a ajuta autoritățiel locale să se dezvolte în următorii 4 ani.

Astăzi au fost aleși noii membri ai Consiliul Aleșilor Locali ai UDMR Sălaj. În consecință, au fost aleși să conducă acest forum județean:
Robert-István Szilágyi, președinte
– Attila Dombi și Csaba Boncida, vicepreședinți
– Miklós Fazakas, secretar
„În plus, au mai fost aleși încă 10 persoane în consiliul regional. Cred că puterea noastră este în administrațiile locale și trebuie să ne folosim din plin de ea. Le dorim muncă productivă colegilor noștri!”, a transmis Robert Szilagyi – președinte executiv UDMR Sălaj. 

„Numirea acestui consiliu care este reglementa în statutul UDMR și are un rol consultativ de a armoniza interesele și scopurile autoritățior locale, atât la nivel județean, regional, cât și la nivel național. Acum s-a constituit acest forum la nivel județean, iar cele 10 persoane vor reprezenta județul Sălaj în Consiliul Regional, urmând ca la final să se constituie Consiliul Național. După fiecare rundă de alegeri se constituie aceste forumuri ale aleșilor locali”, a declarat deputatul Seres Denes – președintele UDMR Sălaj, 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *