Roja Ciprian revine în echipa de conducere la CS Rapid Jibou

Primăria Orașului Jibou pune accent pe tinerii de pe Valea Someșului și dorește să-i atragă spre sport și mișcare.

În acest sens la sediul Primăriei Jibou a avut loc o întâlnire între primarul Dan Ghiurco, viceprimarul Vlad Pașcalău și Roja Ciprian – fost jucător și antrenor la CS Rapid Jibou.

În urma discuțiilor primarul Dan Ghiurco și Roja Ciprian au bătut palma pentru dezvoltarea și promovarea sportului în rândul copiilor.

Roja Ciprian a primit susținerea conducerii Primăriei și a fost însărcinat cu responsabilități în managementul echipei CS Rapid Jibou.

„Luni dimineață am avut o întâlnire cu domnul primar Dan Ghiurco și cu domnul viceprimar Vlad Pașcalău, ocazie cu care mi sa lropus să mă implic în organigrama clubului sportiv orășenesc Jibou, lucru pe care l-am acceptat.

Ramura principală din club va rămâne CS Rapid Jibou care are obiectiv clar câștigarea campionatului și promovarea în Liga a III-a.

Un alt aspect important pe care l-am discutat a fost susținerea și promovarea grupelor de copii și juniori din cadrul clubului prin parteneriate cu alte cluburi din afara județului și participarea la cât mai multe turnee pe lângă cele organizate de AJF Sălaj.

Mulțumesc conducerii Primăriei Jibou pentru încrederea acordată și îmi voi pune la dispoziția clubului toată experiența mea acumulată pe plan sportiv”, a declarat Roja Ciprian.

Cine este Roja Ciprian?

Roja Ciprian are 36 de ani este căsătorit și are un copil. A absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, fiind inginer mecanic licențiat. Roja Ciprian activează în mediul privat de 10 ani.

Pe plan sportiv a reușit performante atât ca jucător cât și ca antrenor la Rapid Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *