Roșan Ioan a accesat un proiect pentru întăbularea tuturor imobilelor din intravilanul Comunei Valcău de Jos

Recent, conducerea OCPI Sălaj a anunțat că au fost finalizate lucrările de înregistrare sistematică realizate cu finanțare de la bugetul național, ia rpe 14 iunie au fost publicate la la avizierul Primăriei Comunei Valcău de Jos. Este vorba de programul național de cadastrare gratuită prin care imobile (case și terenuri) urmează să fie întîbulate gratuit.

Pe lângă aceste lucrări deja aflate în curs, primarul Roșan Ioan a accesat un alt proiect finanțat tot de ANCPI prin care se vor întăbula gratuit imobilele din intravilanul localităților care nu sunt cuprinse în programul de cadastrare sistematică.

Primarul Roșan Ioan spune că a fost încheiat contractele de execuție a lucrărilor pentru primele sectoare din intravilanul localităților Sub Ccetate și Preoteasa.

„Am început din aceste localități datorită faptului că sunt în zona necoperativizată, iar proprietarii de imobile nu au documente de proprietate. Prin această finanțare în următorii doi ani se vor întăbula toate imobilele (terenuri și construiți) din intravilanul întregii comune. Până în prezent au fost contractate lucrări pentru 900 de imobile din totalul de 2600 situate în zona de intravilan”, ne-a declarat Roșan Ioan, primar comuna Valcău de Jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *