RUȘINICĂ! Cei doi candidați la funcția de adjunct al Poliției Mun. Zalău, au picat examenul

Concursul pentru funcția de adjunct al șefului poliției municipiului reședință de județ la Poliția municipiului Zalău s-a încheiat recent, însă fără să iasă fum alb.

La concurs s-au înscris doi candidați care nu au reușit să obțină nota minimă de trecere, respectiv 7.

Au candidat actualul adjunct interimar, Violeta Pencu, care a obținut nota finală 6,90. Al doilea candidat Bighe Victor a obținut doar 6,47. Nici unul dintre candidați nu au promovat concursul.

De menționat este faptul că Violeta Pencu deși se află în această funcție de mai bine de 1 an, se pare că nu deține cunoștințele necesare pentru a ocupa a doua cea mai importantă funcție din Poliția Municipală Zalău. Totuși, Violeta Pencu a făcut contestație care va fi soluționată în trei zile de o comisie din cadrul IPJ Sălaj.

Amintim faptul că Violeta Pencu a fost transferată de la Pașapoarte pe funcția de adjunct al Poliției Municipale Zalău, imediat ce Lucian Bode a ajuns ministru al Transporturilor. Alexandru Pencu, fiul Violetei Pencu, a fost consilierul personal al ministrului Bode, care și el a fost promovat pe linie politică în funcția de director adjunct la Radiocomunicații SA București.

Sever Pencu, soțul Violetei Pencu, este șeful Serviciului de Telecomunicații Sălaj și un apropiat al familiei ministrului Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *