Sălăjeanca Alice Ghile mai câștigă un trofeu – Potcoava de AUR 2024

Gala de decernare a trofeului “Potcoava de Aur” este cel mai important eveniment muzical care se desfăşoară anual începând cu 2006, şi este aşteptat cu mare nerăbdare de ţara întreagă.

“Potcoava de Aur” înseamnă muzică live, concerte spectaculoase, emoţii şi trăiri puternice transmise de interpreţi de seamă şi invitaţi de onoare. În cadrul concertelor răsună cele mai noi, votate şi solicitate cântece. Cei mai buni interpreţi sunt premiaţi cu marele trofeu.

Anul acesta sălăjeanca Alice Ghile a reușit să convingă juriul și să câștige marele trofeu al  FESTIVALULUI “POTCOAVA DE AUR” 2024.

Aș vrea să încep prin a îi mulțumi bunului Dumnezeu pentru bucuria pe care mi-a făcut-o prin acest premiu frumos – TROFEUL FESTIVALULUI “POTCOAVA DE AUR” 2024. Mulțumesc distinsului juriu pentru apreciere, mă simt onorată! Cu adevărat un vis devenit realitate, să cânt pe scena Sălii Palatului din București, sub bagheta inegalabilului maestru Nicolae Botgros, alături de orchestra “Lăutarii” din Chișinău. Mă înclin în fața dumneavoastră și vă mulțumesc, maestre! – transmite Alice Ghile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *