Sălăjeanca Bianca Tirsin în TOP 10 Miss Universe 2021 SUA

Miss Universe vine din Mexic în 2021. În urmă cu câteva ore, în, Florida, Statele Unite, a fost încoronată cea mai frumoasă femeie de pământ.

Anul trecut, cel mai popular concurs dedicat frumuseții feminine de pe întreg mapamondul nu a avut loc din cauza situației medicale. Pe numele său Andrea Meza, mexicanca de 26 de ani a urcat pe podium cu alte două finaliste, din Brazilia, respectiv Peru. Câștigătoarea titlulul la care visează milioane de femei din toată lumea este fotomodel și make-up artist, de asemenea, lincențiată în inginerie software.

Miss Universe 2021 s-a aflat sub semnul competiției cu 73 de alte concurente de pe întreg mapamondul. Ceremonia, ce a avut în juriu opt femei, a fost prezentantă de actorul Mario Lopez și fosta concurentă Miss Univers 2012, Olivia Culpo. Ea îi succede frumoasei  Zozibini Tunzi (Africa de Sud), încoronată Miss Universe 2019.

Miss Universe 2021, Andrea Meza a spus în discursul din finală: ”Pe măsură ce avansăm ca societate, avansează şi stereotipurile. Frumuseţea nu înseamnă doar aspectul fizic, pentru mine, frumuseţea e în inimile noastre şi în modul în care ne comportăm. Niciodată nu permiteţi cuiva să vă spună că nu sunteţi valoroşi”.

România a fost reprezentată de Bianca Tirsin. Tânăra din Arad ( 21 de ani) cu origini în Sălaj a câştigat până acum 13 concursuri de frumuseţe.

Bianca Tirsin locuiește în Municipiul Arad, dar își are originea în satul Valcău de Sus, comuna Valcău de Jos, județul Sălaj. Bunicii Biancăi trăiesc în Valcău de Sus, iar mama ei a fost chiar colegă de școală cu actualul primar Roșan Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *