Sălăjeanul actor Sandu Pop – Văru Săndel, premiat de Televiziunea Română

Duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, vă bucurați de prezența unui actor special, plin de farmec – SANDU POP, celebrul și iubitul VĂRU SĂNDEL!

Celebrul actor al Teatrului de Comedie din București, ne aduce un strop de umor, ne vorbește despre începuturile sale, despre meseria aceasta specială, ne face să râdem, cu bancuri haioase și ne aduce un moment de zile mari, de improvizație și virtuozitate, alături de trupa Supermarket!

Văru Săndel (din Lozna, județul Sălaj) este un adevărat personaj, un spectacol în sine, un one-man show, care face divertisment din orice, fiind capabil să dea naștere umorului în cele mai atipice situații. E un ardelean asumat, care n-are complexe și care a dat mereu dovadă de-o inteligență sclipitoare și-o spontaneitate care i-au adus succesul la public.

Este absolvent de teatru la clasa doamnei Sanda Manu. A jucat în peste 50 de spectacole de teatru, pe parcursul anilor, dincolo de popularitatea sa de la televiziuni, acolo unde are propriul său show și unde promovează folclorul autentic.

Cântă, dansează și este numai suflet, inspirând celor din jur o stare de optimism. Este un artist complex, implicat în multe proiecte, care-si trăiește viața ca pe o continuă și frumoasă călătorie în lumea fascinantă a propriului talent. Nu ratați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *