Sălajul participă cu 3 sportivi la Cupa ‘Danubius’ pentru persoanele cu handicap locomotor

M

Peste 150 de concurenţi din 18 judeţe şi Republica Moldova participă, la Galaţi, timp de patru zile, la Cupa „Danubius”, competiţie sportivă pentru persoanele cu handicap locomotor, informează, miercuri, Biroul de presă al Consiliului Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, evenimentul este organizat de Asociaţia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galaţi şi susţinut financiar de către Consiliul Judeţean.

La Cupa „Danubius” vor participa anul acesta 150 de persoane din judeţele Mehedinţi, Prahova, Ilfov, Arad, Constanţa, Bacău, Braşov, Vrancea, Cluj, Sălaj,Tulcea, Galaţi, Iaşi, Timiş, Brăila, Buzău, Bistriţa-Năsăud, municipiul Bucureşti, precum şi din Republica Moldova.

Județul Sălaj este reprezentat de sportivii sălăjeni Tirizică Ioan, Pojar Mariana, Borbiu Ionuț, care se vor întrece la mai multe competiții sportive și activități de recreere.

Coordonatorul grupului de sportivi din Sălaj, multiplul campion național la diferite spoturi, Tirizică Ioan ne-a declarat că : „Toți participanții au fost câștigători. Marele câștig este relaxarea, socializarea și voia bună. Mulțumesc d-lui președinte CJ Galați și d-lui președinte al Sporting Club Galați, Vasile Cristea”.

‘Şi anul acesta suntem alături de Asociaţia Persoanelor cu Handicap ‘Sporting Club’ în organizarea la Galaţi a acestei competiţii sportive, la care vom asigura cazarea şi masa participanţilor. Dincolo de întrecerea sportivă, această competiţie înseamnă şi socializare, voie bună şi relaxare în aer liber. Astfel, pe 15 iunie, la Complexul de Agrement Zătun, competiţia va debuta cu mult aşteptatul concurs de pescuit, la care vom asigura şi premiile pentru locul I, II şi III, precum şi pentru cel mai tânăr participant şi cea mai mare captură. Tot aici vor avea loc şi numeroase probe din domeniul atletismului, precum aruncarea suliţei sau aruncarea greutăţii. De asemenea, în această vară vrem să organizam din nou, la balta Zătun, concursul de pescuit destinat persoanelor cu deficienţe de vedere’, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *